Plecak szkolny na kółkach 15\" Kraina Lodu
Szybki podgląd
160,99 zł
Saszetka na pasek \"nerka\" St.reet Arrows
Szybki podgląd
36,03 zł
Fairyland 4 Podręcznik + CD
Szybki podgląd
44,98 zł
Historia i społeczeństwo 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Język polski 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Matematyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Muzyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Plastyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Przyroda 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Język angielski 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Strona głównaPodręczniki szkolneTechnologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

61,13 zł
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (1 szt.)
Waga:0.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: „Technologia przetwórstwa mięsa”...

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy.