Plecak szkolny na kółkach 15\" Kraina Lodu
Szybki podgląd
160,99 zł
Saszetka na pasek \"nerka\" St.reet Arrows
Szybki podgląd
36,03 zł
Fairyland 4 Podręcznik + CD
Szybki podgląd
44,98 zł
Historia i społeczeństwo 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Język polski 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Matematyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Muzyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Plastyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Przyroda 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Język angielski 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Strona głównaPodręczniki szkolneTechnologia przetwórstwa mięsa

Technologia przetwórstwa mięsa

54,23 zł
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (1 szt.)
Waga:0.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano...

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy.