Plecak szkolny na kółkach 15\" Kraina Lodu
Szybki podgląd
160,99 zł
Saszetka na pasek \"nerka\" St.reet Arrows
Szybki podgląd
36,03 zł
Fairyland 4 Podręcznik + CD
Szybki podgląd
44,98 zł
Historia i społeczeństwo 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Język polski 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Matematyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Muzyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Plastyka 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Przyroda 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Język angielski 4 Dotacyjny materiał ćwiczeniowy
Szybki podgląd
10,56 zł
Strona głównaEkonomia BiznesPoradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy

76,91 zł
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (1 szt.)
Waga:0.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad...

Dla tego produktu nie napisano jeszcze opinii!

Napisz opinię

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy. Księgarnia internetowa, książki, podręczniki, e-booki, audiobooki. Sklep internetowy.